Negociació torna privilegis sovint són passats per alt per molts compradors i venedors. No obstant això, els estudis han demostrat que els retorns poden costar una empresa entre el 9% i el 15% de les vendes. Amb un impacte tan gran, ningú pot donar-se el luxe de passar per alt els termes i condicions que regeixen el producte que flueix a través de la canonada de la logística inversa.

Hi ha molts factors que determinen qui paga devolucions, proves de productes, restauració i transport. En general, es tracta d'una qüestió de negociació i no hi ha un conjunt de regles per anar per l'hora de treballar en els detalls crítics. Hi ha, però, un arranjament global del sector que es pot utilitzar com a punt de partida per negociar privilegis de devolució. Entre ells s'inclouen:

  1. El fabricant / OEM generalment paga per a la càrrega directament o indirectament pels actius retornats, ja sigui defectuós o recordat.
  2. Els minoristes solen deduir el cost de les devolucions, incloent els càrrecs per inventari, processament i transport de qualssevol deutes pendents que tenen amb el fabricant.
  3. Liquidadors, que significa els compradors de producte en el mercat secundari, generalment proporcionen el seu propi transport.
  4. D'alta tecnologia, els fabricants dominants de mercat no es paguen de consolidació o les tarifes per maneig i seran molt més estricta a l'hora de fer complir els termes i condicions dels retorns.
  5. Els articles retornats que no compleixin prèviament van acordar els termes i condicions en general no són retornats, ni acrediten manera.
  6. Els fabricants de productes pagaran les tarifes per ús però que esperaran el compliment i suport on l'abús del client és evident.
  7. Sovint, la costa OEM no tenen lloc per rebre i restitueixi el procés. Aquests fabricants d'equips originals se sol estar d'acord perquè pugui liquidar els seus productes i cobrir el cost de la devolució. En general no paguen tarifes de manipulació, però els ingressos de liquidació és molt més gran pel que és un guanyar / guanyar.
  8. Taxes de consolidació es paguen en un percentatge del cost a l'engròs o una quantitat fixa en dòlars per unitat per als articles de més preu.
  9. La base de les taxes de consolidació hauria de ser el cost de processament de devolucions, sense incloure el transport.
  10. Honoraris de la disposició es transmeten directament a fabricants d'equips originals quan sigui requerit pel fabricant. Això és especialment cert si els béns han de ser incinerats o llançats a un abocador de materials perillosos. Taxes d'eliminació no es transmeten pels béns de marca pròpia o producte que el venedor o de cara al client de negocis destrueix per raons de protecció de marca.

Tots aquests termes i molts més factors que intervenen en la tramitació dels retorns són negociables per tal d'utilitzar aquesta llista com una línia de base per a treballar fora de l'hora de treballar fora privilegis de devolució. Si ets nou en el món dels acords de retorn, això l'ajudarà a aconseguir apagat al peu dret perquè pugui assegurar de no deixar diners sobre la taula, mentre que la promoció de bones relacions entre vostè i la seva parella a la taula.